UAB
Renkama nauja grupė barmenų apmokymams !!! Pradžia rugpjūčio 10 d. !!! Dėl papildomos informacijos teiraukitės tel: +370 600 35351
skype youtube lt ru en
Niekada nebūna didžių darbų be didžių sunkumų. Atkaklumu pasieksi greičiau nei skubumu.
Startuoja kiniškų arbatų degustavimo kursai



Arbatos kursai skirti visiems, norintiems susipažinti su Kinijos arbatos kultūra iš arčiau. Neįmanoma šių žinių pasisemti iš knygų ar interneto – kai kalbame apie kolekcines arbatas, kinų bendravimo kultūrą prie arbatos ir pačią arbatos ceremoniją, reikalingas tiesioginis patyrimas. Ragaudami ir lygindami arbatas atrasite, kurios arbatos rūšys jums labiausiai patinka, koks jų poveikis jūsų organizmui ir pradėsite mokytis, kaip atskirti jų kokybę. Ragausime tas arbatas, kurios jau per šimtmečius įgijo garsų vardą ir yra žinomos visoje Kinijoje, o kai kurios ir visame pasaulyje, tačiau kalbėsime ir apie naujausias arbatų „madas“ Kinijoje ir tai, kaip patys kinai šiandien vertina savo ilgaamžę arbatos kultūrą.
 
Kiekvieną pamoką pažindinsimės vis su kita arbatos rūšimi. Arbata – tai gyvas produktas, veikiamas daugybės veiksnių – klimato, dirvos, nurinkimo ir pagaminimo subtilybių. Žinodami jų svarbą, galime pradėti rinktis kokybiškesnį produktą. Tačiau dar vienas svarbus veiksnys – tai arbatos paruošimas po to, kai ją jau įsigijote. Bet kurios įsigytos arbatos kokybę galime pagerinti, jei žinosime, kaip ją paruošti, ir galime ją sugadinti to nežinodami. Užsiėmimų metu stebėsite tradicinį kinišką paruošimą, kuris laikomas geriausiu, galinčiu išsamiausiai atskleisti arbatos skonius ir aromatus, tačiau taip pat sužinosite praktinių patarimų, kaip galėsite geriau pasigaminti arbatą namuose.
 
Arbata – tai puikus atsipalaidavimo būdas, būdas sustabdyti mūsų skubančią kasdienybę ir įlieti į ją lašelį ramybės. O susidomėjusiems tai gali tapti puikiu hobiu, įkvėpimu kolekcionuoti retas arbatas ar vaišinti draugus vis naujomis, neragautomis arbatomis.